Pressemelding

Norkon ønsker Jarle Nordby-Bøe velkommen som teknologidirektør

1. desember, 2023

Oslo, Norge – Norkon, en leverandør av SaaS-løsninger for nyhets- og mediebransjen, er glade over å kunngjøre utnevnelsen av Jarle Nordby-Bøe som ny teknologidirektør (CTO). Jarle bringer med seg en betydelig erfaring og ekspertise fra Playfinity, et ledende SaaS-spilleselskap, der han tidligere har innehatt rollene som CTO og CEO.

Jarle vil spille en nøkkelrolle i å drive vår teknologistrategi og bygge ledende produkter for fremtidens medier. Med en dokumentert historie med å bygge innovative teknologiteam i Norge og internasjonalt, er Jarle godt rustet til å lede Norkon gjennom neste fase av innovasjon og vekst.

 

“Vi er begeistret over å ønske Jarle velkommen til Norkon som vår teknologidirektør,” sier Eirik Næsje, administrerende direktør i Norkon. “Hans omfattende erfaring fra SaaS-spillindustrien og hans vellykkede historie med å bygge sterke team og teknologi gjør ham til et uvurderlig tilskudd til lederteamet vårt. Jarle tror på mennesker og team, og vil derfor være en perfekt match for vår kultur. Vi er sikre på at Jarle vil spille en nøkkelrolle i å drive vår teknologiske strategi og styrke våre evner for å bedre tjene våre kunder.”

Jarle er en veteran i den norske oppstartsscenen og er lidenskapelig opptatt av bruk av teknologi for gamifisering i nye applikasjoner. “Norkon er i en unik posisjon blant norske oppstartsselskaper,” sier han. “I et svært konkurransedyktig mediamarked har de skapt en nisje med engasjerende produkter som har potensial til å transformere tradisjonelle medieselskaper over hele verden og engasjere lesere gjennom mer engasjerende innhold og gamifisering. Jeg er beæret over å få sjansen til å bli med i dette ambisiøse teamet!”

Norkon CTO Jarle Boe

Om Norkon:

Norkon gir medieaktører muligheten til å tilby sanntids- og engasjerende leseropplevelser som støtter deres inntektstrategier.

Fra å levere finansnyheter med Pulse, til en prisvinnende gamifisering av aksjemarkedet med Fantasy Funds, samt å imøtekomme medienes voksende behov for direkterapportering med sin live-blogging-løsning Live Center, leverer Norkon opp til sekundet teknologi og leserengasjement.

Våre løsninger benyttes av medieaktører over hele verden, som Amedia, CH Media, Dagens Næringsliv, Handelsblatt, NZME, Australian Broadcasting Corporation og Global Media, for å nevne noen få. Besøk www.norkon.net for mer informasjon.

Spørsmål?

">